Hotel La Reine des Alpes

Midden in het centrum van Morgins ligt het hotel La Reine des Alpes. Dit, door Nederlanders gerunde hotel, biedt 11 kamers en twee suites. Deze zijn sfeervol ingericht door de wereldberoemde ontwerpers van de People of the Labyrinths. Het hotel heeft een eigen restaurant met een bar en een zonnig terras. De skilift en piste zijn op loop- en zichtafstand. Het hotel biedt gratis wifi aan haar gasten.

Kamers

La Reine des Alpes heeft twee- en driepersoonskamers. Nagenoeg alle kamers hebben een balkon. De kamers zijn standaard uitgerust met een eigen badkamer, flatscreentelevisie en een kluisje. De kamers hebben boxspringbedden met luxe dekbedden.

Suites

Naast de kamers heeft het hotel ook nog twee suites. Deze hebben naast de faciliteiten van de kamers tevens een eigen salon met een bank en televisie. Ook is er voorzien in faciliteiten voor koffie en thee. De slaapkamers in de suites hebben een eigen televisie.

De suites hebben beide een badkamer met bad en zijn allebei prima te gebruiken als familiekamer.

Restaurant

Het uitgebreide restaurant van La Reine des Alpes biedt ruimte aan 60 personen. De keuken serveert een combinatie van de regionale specialiteiten en gerechten uit de internationale keuken. Dat geldt ook voor de bijbehorende wijnkaart waarop naast de bekende wijnen ook de toppers uit het eigen Zwitserse Rhônedal te vinden zijn.
Direct aan het restaurant ligt het zonnige terras met uitzicht op de bergen en de pistes van het gebied. Hier kan ook gebruik gemaakt worden van de mogelijkheden die de keuken van La Reine des Alpes biedt. Daarnaast kan er uiteraard een kopje koffie of iets anders genuttigd worden.

Overig

Het hotel beschikt over parkeergelegenheid rondom het gebouw. Voor de gasten is er een mogelijkheid om in de winter ski's en uitrusting te stallen en in de zomer de mountainbike.

Contact opnemen
 
  Volg ons: Deel deze pagina:

Contact: info@morgins.nl

Website by InterXL