Uniek genieten!

Waar de pistes in de winter de trekpleister zijn van dit gebied zijn ze dat eigenlijk ook in de zomer. Alleen dan kan er genoten worden van de natuur en rust, op een manier die bij een ieder past. Zo liggen er 650 kilometer unieke moutainbikepaden met vergezichten tot aan het Mont-Blancmassief.

Voor de natuur- en wandelliefhebber vormen de winterse pistes in de zomer een plek om te ontspannen en te genieten. Diverse uitgezette routes leiden langs mooi natuurschoon. Zo zijn er themapaden als het educatieve planten-, bos-, bruggen- of bijenpad. Het romantische dal, Vallon de They, is vanuit Morgins te voet bereikbaar en biedt wandelmogelijkheden langs de bergbeek en themapaden in de vrije natuur. De gelukkige wandelaar kan zelfs een wilde orchidee onderweg tegenkomen.

Buiten het diverse aanbod van natuur, wandel- en fietsmogelijkheden zijn er in Morgins zelf ook verschillende activiteiten te doen. Deze lopen uiteen van paardrijden, karten, tot boogschieten en tennis. Morgins heeft ook een buitenzwembad en een midgetgolfbaan in het dorp.

In de nabijheid is een golfbaan en zijn er diverse steden die zeer de moeite waard zijn om te bezichtigen.

Jong en oud kan in Morgins in de zomer genieten van activiteiten, ontspanning en unieke natuur!

 
  Volg ons: Deel deze pagina:

Contact: info@morgins.nl

Website by InterXL